MATH BARTHOLOMEUS

  • portfolio
  • photography
  • nature
  • portrait
  • and more

Expositie Fotokollektief ZenzR

Expositie Fotokollektief ZenzR!

Op 8, 9 en 10 november a.s. exposeert Fotokollektief ZenzR in de Aw Sjaol in Itteren.

ZenzR, dat deel uitmaakt van Math Bartholomeus Photography, bestaat dit jaar 3 jaar en dat is reden voor een expo!

Op 8 november wordt de expo om 19.30 uur geopend door een gastspreker die dit op ludieke wijze zal doen. Op 9 en 10 november zijn alle werken te bezichtigen van 11.00 tot 17.00 uur.

In het zaaltje zullen Henk Merkenhof, Jan Feunekes, Marcel Aarts, Jos Blankestijn, Jos Overtoom, Angèle Frissen en Math Bartholomeus van ZenzR eigen werk laten zien. Bij binnenkomst in de hal zullen er op een scherm oude foto’s van Itteren te zien zijn, alsmede themafoto’s die de leden het afgelopen jaar gemaakt hebben.

Ook worden hierop de sponsoren vermeld die deze expo mogelijk maakten, waarvoor onze hartelijke dank!

 

Verder hangt er een paneel met actuele foto’s van plekken in Itteren, die hopelijk voor de dorpsbewoners herkenbaar zullen zijn.

Tot slot hangen er in de gang nog afgedrukte themafoto’s.

 

Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd! Er zullen warme en koude drankjes verkrijgbaar zijn, al dan niet met iets lekkers erbij.

En last but not least: U kunt Uw reactie en eventuele vrije gift achterlaten via een kaartje in de daarvoor bestemde bus. Uit al die kaartjes trekken wij 4 stuks, en deze mensen winnen gratis een mooie giftcard van ’t Hummeke of een high tea/high wine bij Friends!

Wij hopen U te mogen begroeten op 8, 9 of 10 november!

 

Onze expo wordt mogelijk gemaakt door : Leunissen autoschadeherstel, Bours groep, Kallen, Hendriks, Eijkenboom, Overtoom, Blankestijn, Feunekes, Merkenhof, Frissen, Silly days, Toetie Froetie, De Zonnestraal, Rob Linders steigerbouw, ’t Hummeke, Friends, Santho Holland Food BV, Matthijs Janssen Hoveniersbedrijf, Sappi, Print&Marketing services Office Centre.